Google Chrome supera a Internet Explorer

ie chrome

Internet Explorer, el navegador d'Internet creat per Microsoft, finalment ha estat superat en quota de mercat per Chrome. El de Google es converteix així en el navegador més utilitzat a tot el món per accedir a Internet, actualment per una petita diferència de quota, tot i que la tendencia és que continui creixent.

Així ho assegura l'estudi de mercat de dues firmes d'anàlisi i estadístiques diferents, Netmarketshare i StatCounter , les quals han trobat a Chrome superior que Internet Explorer.

ie chrome mercat

En el cas de Netmarketshare, com mostra la gràfica anterior, Chrome comptaria amb un 41.66% de la quota mentre que Internet Explorer compta amb un 41.35%, encara que la diferència mes a mes es va fent més significativa. Però StatCounter assegura que Chrome compta amb una quota de 60.46% mentre que Internet Explorer tot just un 13.25%, cosa que el situaria fins i tot per darrere de Firefox.

La diferència entre les dades d'una signatura i l'altra és completament lògica, atès que la primera mesura usuaris únics mentre que la segona mesura pàgines vistes.

Sigui com sigui tots dos es posen d'acord en una sola cosa: Chrome ja és el navegador més utilitzat del món, i Internet Explorer no recuperarà mai el seu antic regnat atès que fins i tot Microsoft l'ha abandonat en pro d'un navegador molt més ràpid, versàtil i atractiu: Edge.

Imprimeix Correu-e

Segueix-nos a:

Facebook

LinkedIn

Membre associat de:

aseitec 2016

Cecot

Idioma

Cercar

Utilitzem galetes pròpies i de tercers per millorar experiència d'usuari. Si continues navegant, considerem que acceptes el seu ús. Més informació