Els nostres serveis

Manteniment informàtic

mantenimentEl manteniment de les nostres infraestructures pot decantar la balança entre una despesa informàtica equilibrada o grans despeses periòdiques acompanyades de desastres informàtics.
Està demostrat que si no es realitza un manteniment correcte, tard o d'hora s'arribarà a una situació de crisis en la nostra infraestructura informàtica. Això és el que s'ha d'evitar.
A Solatec podem dimensionar correctament el manteniment necessari per cada cas i realitzar-lo periòdicament per evitar arribar a aquestes situacions tant desagradables.

Serveis d'Internet

Serveis d'InternetAvui dia és imprescindible tenir un bon proveïdor de serveis d'Internet. Totes les empreses, fins i tot les més petites, necessiten tenir correu electrònic i pàgina web. Però a més d'això, Internet té moltes més oportunitats. A Solatec podem assessorar-vos sobre els diferents tipus de connexió a Internet, oferir-vos un servei personalitzat de correu electrònic i allotjament de pàgines web, però també còpia de seguretat remota, allotjament de dades, i molts més serveis relacionats amb la xarxa.

Venda i instal·lació

Venda i instal·lacióUn cop realitzada una bona auditoria informàtica i dimensionades les necessitats de l'empresa, la venda i instal·lació són els següents punts claus. A Solatec ajustem la venda de productes a les necessitats dels nostres clients. No dimensionarem aquests productes a l'engròs ni us proporcionarem materials que, després, us resultaran inútils. A més, som experts en la instal·lació d'aquests productes, no en va, els serveis són un dels nostres punts forts.

Auditoria informàtica

Auditoria informàticaL'auditoria és una de les parts més desconegudes i abandonades de la informàtica. Normalment es pensa que només és necessari realitzar una auditoria per a les grans empreses. Però això no es així. L'auditoria informàtica és necessària tant per dimensionar els recursos actuals de l'empresa, com per descobrir les necessitats presents i futures i poder ajustar així, de la millor manera, la infraestructura informàtica.
A Solatec som experts en realitzar aquestes auditories de forma ràpida i eficient. Reduint el temps i costos de la mateixa però maximitzant-ne el profit.

Eset Nod32 Antivirus

A Solatec som distribuïdors autoritzats de l'Antivirus Eset Nod32. Podeu comprar-ne a través de la web o be contactant directament amb nosaltres a través del formulari de contacte.

{source}
<!-- You can place html anywhere within the source tags -->


<script language="javascript" type="text/javascript">
// You can place JavaScript like this

</script>
<?php
// You can place PHP like this

?>
<script src='http://portal.eset.es/ce/js.php?u=u90715&p1=25&p2=28&p3=108&p4=122&p5=90&p6=92&p7=88&p8=117&p9=116&p10=93&p11=91&p12=115&p13=89&w=700&'></script>
{/source}

OpenERP

OpenERP

OpenERP és un complet sistema de gestió empresarial (ERP) que cobreix les necessitats de les àrees de comptabilitat, vendes, compres, i magatzem, entre d'altres.

OpenERP suporta múltiples monedes, companyies i comptabilitats. A més incorpora funcionalitats de gestió de documents per agilitzar la col·laboració entre departaments i equips a l'empresa, i permet treballar remotament mitjançant una interfície web des de qualsevol equip connectat a Internet. OpenERP està traduït actualment a més de 15 idiomes i disposa de suport multiidioma, que es pot assignar als usuaris del sistema, clients o proveïdors.

Es multiplataforma, permetent el seu funcionament en tots els sistemes operatius (Windows, Linux, Apple, Android, etc) i la seva solució modular permet als clients començar amb una aplicació base i afegir d'altres mòduls conforme calgui.

A més dels mòduls oficials, existeixen actualment més de 500 mòduls, que complementen el programa i permeten adaptar OpenERP a les necessitats particulars del seu model de negoci. També disposa de solucions verticals per a sectors com sanitat, hostaleria, enginyeria civil, associacions, indústria alimentària, cases de subhastes, centres educatius, etc...

Els mòduls base són:

Gestió de relacions amb el client (CRM)
Gestió de projectes.
Gestió de magatzems.
Gestió comptable i financera.
Gestió de compres.
Gestió de vendes.
Recursos Humans.
Màrqueting.
Fabricació.
Gestió del coneixement.
Terminal Punt de Venda (TPV).

 OpenERP

Tots els informes d'OpenERP es generen en PDF per a una perfecta impressió. També es poden generar arxius en Word o Excel que després poden modificar abans de ser enviats a un client per carta, correu electrònic o fax de forma automàtica.

OpenERP també es pot integrar amb d'altres programes per determinades funcions, com botigues online, personalització d'informes, exportació i importació de dades, etc.

A més, és un sistema de codi obert, basat en estàndards oberts i desenvolupat amb plataformes lliures. Posseeix una important comunitat de desenvolupadors, de la qual Solatec Informàtica forma part, que estem constantment ampliant i millorant el projecte (àmplia documentació, fòrums, cvs, llistes de correu, desenvolupament comunitari i traduccions en Launchpad, etc.).

OpenERP es subministra sota llicència GPL, de manera que no s'abonen llicències d'adquisició. Vostè només paga pels costos d'integració i adaptació a les necessitats de la seva empresa.

Per més infromació pot posar-se en contacte amb nosaltres a través del nostre formulari de contacte.

Joomla

Joomla

 

Joomla és un sistema de gestió de continguts (en anglès Content Management System, o CMS) que permet desenvolupar llocs web dinàmics i interactius. Permet crear, modificar o eliminar contingut d'un lloc web de manera senzilla a través d'un Panell d'Administració. Aquest administrador de continguts es pot utilitzar en un PC local (per proves), en una Intranet o a través d'Internet i requereix per al seu funcionament una base de dades creada amb un gestor MySQL, així com d'un servidor HTTP Apache.

 

A Solatec Informàtica som experts en Joomla i podem acompanyar-vos en tots els processos de la creació de la vostra web en Joomla.

 

- Instal·lació del servidor i base de dades (pot ser als nostres servidors o als que vosaltres trieu).

- Configuració inicial de Joomla.

- Tria i personalització de plantilles.

- Formació en la creació i manteniment de continguts per la web.

 

D'aquesta manera disposareu d'una pàgina web totalment personalitzable que us permetrà canviar els continguts o inclús la imatge quan calgui sense necessitat de recórrer als serveis d'un professional extern.

 

Jomla Administració

Joomla és un programari de codi obert, desenvolupat en PHP i alliberat sota llicència GPL, de manera que no s'abonen llicències d'adquisició. Vosaltres només pagareu pels costos d'integració i adaptació a les necessitats de la vostra empresa.

Per més infromació podeu posar-vos en contacte amb nosaltres a través del nostre formulari de contacte.

Segueix-nos a:

Facebook

LinkedIn

Membre associat de:

aseitec 2016

Cecot

Idioma

Cercar

Utilitzem galetes pròpies i de tercers per millorar experiència d'usuari. Si continues navegant, considerem que acceptes el seu ús. Més informació