Casos d'èxit

lampOptimització de la xarxa actualitzant la seva infraestructura. Optimització dels seus servidors windows utilitzant els restants per a replicació de servidors sensibles. Instal·lació de servidor de correu redundant. Interconnexió de dues seus mitjançant fibra òptica. Optimització del sistema de còpies de seguretat.

FuturhangarsInstal·lació de xarxa actualitzant la seva infraestructura. Instal·lació d'un servidor de fitxers per a la xarxa. Desenvolupament de la pàgina web. Allotjament del correu electrònic i la pàgina web. Instal·lació del sistema de còpies de seguretat locals i remotes.

seesoundInstal·lació i configuració de la xarxa informàtica. Instal·lació de servidor de fitxers i virtualització del servidor antic de la seva aplicació de gestió. Optimització de la seguretat dels equips i les dades. Manteniment d'equips i infraestructures.

SATTA - Sabadell Aviation Technical Training AcademyCreació de la pàgina web amb Joomla. Instal·lació i allotjament al servidor de Solatec. Configuració i modificació de la plantilla triada per la web. Formació als usuaris en la utilització del gestor de continguts Joomla. Gestió del domini i comptes de correu.

CamachoInstal·lació de servidor de fitxers i base de dades de la seva aplicació de gestió. Optimització de la seguretat dels equips i les dades. Manteniment d'equips i infraestructures. Instal·lació i manteniment de la aplicació de gestió. Auditoria sobre la presencia de l'empresa a Internet.

logo lilaCreació de la pàgina web amb Joomla. Instal·lació i allotjament al servidor de Solatec. Configuració i modificació de la plantilla triada per la web. Formació als usuaris en la utilització del gestor de continguts Joomla. Gestió del domini i comptes de correu. Disseny del logotip.

AdagioInstal·lació unitat d'emmagatzematge per fibra òptica d'alt rendiment. Instal·lació de servidor de correu electrònic. Optimització de la xarxa modernitzant la seva infraestructura. Instal·lació de sistema de còpies de seguretat. Instal·lació d'antivirus centralitzat. Anàlisi per a realitzar un mòdul de gestió de compres per a la seva aplicació de gestió.

MontextilInstal·lació i configuració de la xarxa informàtica. Instal·lació de servidor de fitxers i base de dades de la seva aplicació de gestió. Administració del correu electrònic. Optimització de la seguretat dels equips i les dades. Manteniment d'equips i infraestructures.

Segueix-nos a:

Facebook

LinkedIn

Membre associat de:

aseitec 2016

Cecot

Idioma

Cercar

Utilitzem galetes pròpies i de tercers per millorar experiència d'usuari. Si continues navegant, considerem que acceptes el seu ús. Més informació