Qui som

Solatec és una empresa de serveis informàtics integrals orientada a la PIME. El nostre objectiu és treure el màxim profit dels recursos existents a l'empresa per tal de disminuir els costos en productes informàtics i evitar despeses innecessàries.

Els manteniments són una part important dels nostres serveis. Està demostrat que amb un bon manteniment es poden evitar grans despeses ja que, normalment, no s'arribarà mai a una situació crítica que impliqui un gran desemborsament econòmic per solucionar els problemes.

També ens centrem en facilitar les feines més feixugues de la informàtica, com registrar i configurar dominis, administrar i mantenir pàgines web, contractar allotjaments, etc. Tot perquè els nostres clients puguin despreocupar-se d'aquestes tasques.

Som experts en programari lliure, sense deixar de banda les aplicacions comercials de codi tancat. Amb aquesta combinació podem oferir un important estalvi econòmic en la implantació de nous sistemes informàtics a petites i mitjanes empreses.

El nostre objectiu és ajudar a les PIME catalanes a assolir l'avantguarda en tecnologies de la informació.

La proximitat, el tracte personalitzat i el temps de resposta són alguns dels nostres valors més importants. No som una empresa de serveis informàtics convencionals, per nosaltres són molt més importants les necessitats dels nostres clients que els imports de les intervencions. És per això que sempre ens centrem en el millor pels nostres clients, i no per a nosaltres mateixos.

Per tot això Solatec és una empresa de serveis informàtics diferent. I això és el que volem, hem volgut i voldrem sempre. És la nostra filosofia.

Moltes gràcies per visitar la nostra pàgina web.

Segueix-nos a:

Facebook

LinkedIn

Membre associat de:

aseitec 2016

Cecot

Idioma

Cercar

Utilitzem galetes pròpies i de tercers per millorar experiència d'usuari. Si continues navegant, considerem que acceptes el seu ús. Més informació