webCreació de pàgines Web

La pàgina web de l’empresa és el nostre aparador al mon, reflexa la imatge que volem donar i atrau els possibles clients cap a nosaltres.

Per això a Solatec creem pàgines web serioses, dinàmiques i atractives. Treballem amb aplicacions de codi obert (Joomla, Wordpress, Prestashop, etc) i sempre creem les pàgines web dels nostres clients sense sortir dels estàndards, per aconseguir que funcionin correctament a qualsevol allotjament i no tinguem cap problema quan és vulgui modificar la imatge corporativa de la mateixa.

Al treballar amb gestors de continguts és molt senzill poder modificar la nostra pàgina web per afegir o treure continguts, podent realitzar nosaltres mateixos aquestes funcions sense que ho hagi de fer un professional del sector. Per tant, amb les nostres pàgines web, s’estalvien costos de manteniment de les mateixes.

A més, la creació d’una d’aquestes pàgines web és molt més econòmica que la creació d’una pàgina web feta totalment a mida.

Segueix-nos a:

Facebook

LinkedIn

Membre associat de:

aseitec 2016

Cecot

Idioma

Cercar

Utilitzem galetes pròpies i de tercers per millorar experiència d'usuari. Si continues navegant, considerem que acceptes el seu ús. Més informació