mantenimentManteniment informàtic

El manteniment de les nostres infraestructures pot decantar la balança entre una despesa informàtica equilibrada o grans despeses periòdiques acompanyades de desastres informàtics.

Està demostrat que si no es realitza un manteniment correcte, tard o d'hora s'arribarà a una situació de crisis en la nostra infraestructura informàtica. Això és el que s'ha d'evitar.

Normalment es pensa que el cost del manteniment és molt elevat i no compensa, però la realitat és que si es produeix un desastre, depenent de quina sigui la magnitud del mateix pot tenir un cost superior al de tres anys de manteniment.

Inclús, si no s’ha tingut una bona política de còpies de seguretat i protecció de les nostres dades pot arribar a suposar el tancament d’una empresa.

Hem de tenir en compte que un correcte manteniment no es basa només en revisar els servidors, que tot i que són una peça clau en les nostres instal·lacions, no són els únics. També s’han de revisar la resta d’equips informàtics, estat dels antivirus, estat de la xarxa, etc.

A Solatec podem dimensionar correctament el manteniment necessari per cada cas i realitzar-lo periòdicament per evitar arribar a aquestes situacions tant desagradables.

Segueix-nos a:

Facebook

LinkedIn

Membre associat de:

aseitec 2016

Cecot

Idioma

Cercar

Utilitzem galetes pròpies i de tercers per millorar experiència d'usuari. Si continues navegant, considerem que acceptes el seu ús. Més informació