serveis d’internet-mob

serveisinternet

Fent fàcil la teva presència a Internet

solatec_homemon2
Disseny i programació de pàgines web

Disseny i programació de pàgines web

Realitzem un disseny web totalment personalitzat, inspirant-nos en les últimes tendències per a aconseguir una imatge atractiva, moderna i única.

Posicionament web<br> SEo i SEM

Posicionament web
SEo i SEM

Treballem perquè apareguis en els primers resultats dels cercadors. Som professionals de la publicitat online i experts en Google Adwords.

Actualització i seguretat<br> de Wordpress

Actualització i seguretat
de Wordpress

Actualitzem la teva vella pàgina web en Wordpress i l’adaptem als nous requeriments de seguretat online i de protecció de dades i cookies.

Allotjament, seguretat i manteniment web

Allotjament, seguretat i manteniment web

T’oferim un servei integral d’allotjament, seguretat i manteniment web als nostres servidors. Sense permanències.

T’ajudem a portar una bona gestió de les xarxes socials i així convertirem els teus seguidors,  en els teus millors comercials.

Email màrqueting i <br>màrqueting de continguts

Email màrqueting i
màrqueting de continguts

Generem continguts per a transmetre la teva informació d’interès i arribar a més gent, generant confiança i fidelitzant als teus clients. 

Benvinguts a Internet

sense problemes

Sempre en línia
Sense tiquets


Intentem estar sempre disponibles. Quan nosaltres tenim un problema, no ens agrada que ens facin obrir tiquets o parlar amb una màquina. Per això no deixem que els nostres clients ho hagin de fer. Sempre en línia!

Descobreix més sobre nosaltres

Sense
permanències


La nostra relació amb els clients es basa en la col·laboració i la confiança. Per això els nostres contractes de manteniment informàtic, allotjaments o contractació d’espais virtuals, no tenen permanència.

Descobreix més sobre els nostres serveis d’informàtica sense permanències

Sense
intermediaris


Tots els serveis que oferim son propis. No subcontractem serveis o productes d’externs a tercers. Això ens permet tenir un molt eficient control d’incidències i una elevada seguretat.

Descobreix més sobre els nostres serveis d’internet sense intermediaris

servei especial al PETIT COMERÇ i AUTÒNOMS
WEB de PRESÈNCIA + XARXES SOCIALS
moments especials precisen
solucions especials
Descobreix tot el que tenim preparat per tu, al preu més especial.
solatec-endoll

serveis d’internet

potser som la peça que et falta

En què et podem ajudar?

AQUÍ POTS ESCRIURE’NS UN MISSATGE.
ET RESPONDREM EL MÉS AVIAT POSSIBLE.

[contact-form-7 id=”1989″ title=”Formulari principal català”]

Si Nextcloud

INFORMÀTICA A TERRASSA

Som una empresa d’informàtica situada a Terrassa, però prestem servei a tot el territori ( Catalunya). Estem especialitzats en portar la informatica de petites i mitjanes empreses, així com informàtica especialitzada en autònoms i professionals independents, sigui quin sigui el seu volum de negoci. També us podem ajudar amb el servei d’Internet , com per exemple creació de pàgines web ràpides i econòmiques, publicitat online o xarxes socials. Si necessites assessorament, estem disponibles als telèfons 653 93 85 68, per correu electrònic, al formulari de contacte que trobaràs en aquesta pàgina web o a les nostres xarxes socials.

Solatec-White_svg
Si Nextcloud

INFORMÀTICA A TERRASSA

Som una empresa d’informàtica situada a Terrassa, però prestem servei a tot el territori ( Catalunya). Estem especialitzats en portar la informatica de petites i mitjanes empreses, així com informàtica especialitzada en autònoms i professionals independents, sigui quin sigui el seu volum de negoci. També us podem ajudar amb el servei d’Internet , com per exemple creació de pàgines web ràpides i econòmiques, publicitat online o xarxes socials. Si necessites assessorament, estem disponibles al telèfon 653 93 85 68, per correu electrònic, al formulari de contacte que trobaràs en aquesta pàgina web o a les nostres xarxes socials.

Solatec-White_svg