SERVIDORS

NECESSITES UN SERVIDOR?

Som ESPECIALISTES en servidors HP Enterprise tant amb sistema operatiu Microsoft Windows Server com amb GNU/Linux.

Tenim àmplia experiència en l’elaboració i desenvolupament de projectes amb servidors de tots els rangs. Pot tractar-se d’equips senzills per a donar serveis de validació de xarxa i d’emmagatzematge de fitxers en petites oficines com per insatal·lacions més àmplies. Per descomptat, treballem també amb tota mena de projectes de virtualització.

Finalment, completem el rang amb els més complexos Clústers de Servidors. Aquests poden proveir a pimes de serveis de bases de dades, escriptoris remots o qualsevol altre servei que necessiti plena continuïtat de funcionament. En tots els casos, comptes amb el nostre suport informàtic per a incidències i manteniment de servidors, tinguis el que tinguis.

Web Server

Servidors web

Et muntem un servidor dedicat en exclusiva per la teva web així com servei d’allotjament en el nostre servei de servidor web compartit. Tranquil/a, quan hi hagi un problema amb el teu lloc web, no hauràs de parlar amb una màquina ni obrir un tiquet. Darrera el telèfon sempre estem nosaltres.

Servidors web

Cloud Solutions

Serveis al núvol

Nosaltres t’oferim màxima seguretat i una assitència personalitzada perquè passi el que passi, accedeixis a les teves dades . T’assessorem i formem perque li treguis el màxim rendiment i profit. Economitza temps. Racionalitza recursos

Serveis de servidors al núvol

Audio/Video Server

Servidors d’ àudio i vídeo

Oferim un servei de servidors Streaming d’àudio i vídeo d’alta capacitat i connectivitat, per a obtenir un correcte trànsit i amplada de banda per als teus projectes. Perfectes per a transmetre per Internet i per a serveis web que requereixin d’un major consum de transferència mensual i enormes quantitats de descàrregues.

Servidors d'àudio i vídeo

Webmail

Servidor de correu electrònic

Per que la comunicació mai no pot fallar, t’oferim un servei de Webmail professional totalment personalitzat, segur, flexible. Allotjament nacional que compleix amb la legislació vigent en matèria de dades personals, estipulada en la LOPD.  Compatible amb gairebé tots els clients de correu que utilitzen protocols SMTP/IMAP/POP3.

Servidors de correu electrònic

Proxy Server

Servidors de Proxy

-Tingues un Control total d’accés: permet o no que certs usuaris tinguin o no accés a Internet a través de restriccions en el seu propi inici de sessió o adreces IP, proporcionant a l’entorn una capa addicional de protecció.
-Filtra el contingut: decideix per quin llocs es navega des dels teus ordinadors o bloquejar llocs web específics o fins i tot categories completes.

Servidors Proxy

Cluster Server

Clústers de Servidors

Grans solucions per a grans necessitats. Alta disponibilitat, alt rendiment, balanceig de càrrega o màxima escalabilitat. La nostra capacitat tècnica ens permet fins i tot reciclar el teu equips antiquats o en desús i rendibilitzem el seu ús mitjançant un clúster de servidors.

Servidors Clústers

File Server

Servidors d’arxius

T’oferim un servidor local per la teva zarxa on desar tota la informació del teu negoci de la manera més segura. Podràs compartir-la amb tots els usuaris de la xarxa i triar qui pot accedir a què. Nosaltres ens encarreguem de la seguretat i les actualizacions per que no hagis de patir per res.

Servidors d'arxius

tens algun dubte?

Demana un pressupost sense compromís

T’assessorem per a proporcionar-te les solucions tecnològiques que millor s’adapten al teu negoci.

laptop-solatec