teletreball

NECESSITES TELETREBALLAR?

Som ESPECIALISTES en les eines, programes i aplicacions necessàries per al TELETREBALL.

Diversos estudis indiquen que els treballadors són un 25% més productius si treballen des de casa o en espais de co-working. Per aquest motiu ( i per situacions extremes com la pandèmia de COVID-19) cada cop més companyies, negocis i autònoms han començat a implementar el teletreball.

Si estàs pensant en teletreballar, tant si ets un professional independent com si tens un equip de treball, necessitaràs una sèrie d’eines informàtiques. Nosaltres et podem assessorar i ajudar en la tria, instal·lació i configuració. Si vols profunditzar una mica més en el tema del teletreball, et convidem a llegir més AQUÍ .

teletreball-esquema
-
T'ajudem a configurar un accés permanent i fiable als teus arxius per que hi puguis accedir des de qualsevol lloc i a qualsevol hora. Podràs compartir tot el necessari d'un forma ràpida i totalment segura.

XARXA VPN O SERVEI DE NÚVOL


T’ajudem a configurar un accés permanent i fiable als teus arxius per que hi puguis accedir des de qualsevol lloc i a qualsevol hora. Podràs compartir tot el necessari d’un forma ràpida i totalment segura.
-T'assessorem i formem en les aplicacions de videoconferència per que connectis amb qui vulguis, estiguis on estiguis. Organitza equips de feina en línea, comparteix pantalla o fes presentacions increibles als teus clients.

APLICACIÓ VIDEOCONFERÈNCIA


T’assessorem i formem en les aplicacions de videoconferència per que connectis amb qui vulguis, estiguis on estiguis. Organitza equips de feina en línea, comparteix pantalla o fes presentacions increibles als teus clients.
-Si ja tens un programa de gestió des del que es pot accedir remotament, t'oferim suport i assitència en tot el procés d'adaptació. Si en necessites un de nou, no dubtis en preguntar-nos. Tenim solucions per tot tipus de negoci.

EL TEU PROGRAMA DE GESTIÓ ONLINE


Si ja tens un programa de gestió des del que es pot accedir remotament, t’oferim suport i assitència en tot el procés d’adaptació. Si en necessites un de nou, no dubtis en preguntar-nos. Tenim solucions per tot tipus de negoci.

Serveis d’internet

Ets emprenedor?

NECESSITES UNA PÀGINA WEB.

No creguis que necessites una gran inversió! T’assegurem que el realment important és que mostri de manera clara i precisa els productes i serveis de l’empresa i disposi d’una secció de contacte on incloure un formulari i altres mitjans pels quals contactar i poder vendre més. Però no hi confiïs en plataformes del “fes-t’ho tu mateix”, que semblen bones opcions en un primer moment. Es tracta de caramels enverinats perquè a curt/mitjà termini, t’adonaràs que no son opcions gens recomanables pel teu negoci.
Amb Solatec Informàtica tindràs un servei integral i un suport complet per que la teva web sigui la plataforma que t’impulsarà definitivament, al millor preu i amb totes les facilitats possibles.

 

about-img

altres canals de venda

Venda online sense web

Has pensat de vendre a Facebook, Instagram o inclús per Whatsapp? T’assessorem i preparem el canal de venda que triïs per que puguis continuar venent els teus productes sense necessitat de tenir una pàgina web.

Servidors web

tens algun dubte?

Demana un pressupost sense compromís

T’assessorem per a proporcionar-te les solucions tecnològiques que millor s’adapten al teu negoci.

laptop-solatec